Haberler

15 Ocak, 2018

Lezita'nın tercihi 2005'ten beri Polat dekantör

Türkiye'nin en büyük, üretimde geliştirilen en son teknolojilere sahip ve en hijyenik et entegre tesislerinden biri olan Lezita, 2005 yılından bu yana Polat dekantör kalitesi ile yoluna devam ediyor.

Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Abalıoğlu, 1969 yılında Türkiye'nin ilk özel yem kuruluşu olarak faaliyetlerine başladı. Pazar lideri olduğu yem sektöründe edindiği 45 yılı aşkın tecrübesini farklı illerde açtığı yem fabrikalarıyla taçlandıran Abalıoğlu, 2006 yılından bu yana, Lezita markası ile kırk beş yıllık tecrübesini gıda sektörüne taşıdı.

Türkiye'nin en büyük, üretimde geliştirilen en son teknolojilere sahip ve en hijyenik et entegre tesislerinden biri olan Lezita, sektördeki ilk 5 firma arasında yer alıyor. Lezita Yardımcı Tesisler Sorumlusu Mümin Hekimoğlu, Et Entegre Tesisi’nde 2005 yılından bu yana Polat dekantör kullandıklarını belirtiyor.

Polat Makina ile tüm süreçlerde yüksek verim elde ettiklerini anlatan Hekimoğlu, “Kullandığımız her proseste aldığımız verim nedeniyle Polat dekantör öncelikli tercihimiz arasında yer aldı” diyor. Hekimoğlu sözlerine şöyle devam ediyor, “Özellikle, yerli imalatı yabancı rakipleri ile kalite anlamında yarışacak seviyede yapan, ürün ve hizmet kalitesi olarak müşteri memnuniyetini önemseyen ve düşük yatırım ve işletme maliyeti ile bizlere sağladığı kolaylıklar nedeniyle de tercih etmekteyiz.”

 


  Haber Arşivi