Haberler

16 Nisan, 2018

Polat Dekantör Çin’de

Türkiye pazarında büyük bir hakimiyete sahip olan Polat Makina, 2018'de bir atılım yaparak Uzak doğu pazarına girme hedefini gerçekleştirdi. S530 dekantörüyle Çinli yatırımcıların gönlünü fetheden Polat Makina, Çin’deki ticari başarısının ardından faaliyet alanını daha da genişletme kararı aldı.

Polat Makina, S530 dekantörü ile Çinli yatırımcıların gönlünü fethetti. Türkiye pazarında büyük bir hakimiyete sahip olan Polat Makina, 2018'de bir atılım yaparak Uzak doğu pazarına girme hedefini gerçekleştirdi. Uzak doğu’daki girişimlerinin başarı getireceğini belirten Polat Makina Küresel Satış Koordinatörü Maurizio Galati şöyle konuştu: “Polat Grup, Çin'deki faaliyet alanını genişletmeyi seçti. Bu büyük ulusun ilk adımlarını atmaya başlıyoruz. Çin'in güneydoğusundaki, büyük bir gıda grubu olan YIHAI firmasına bir adet S530 model dekantör satıldı.”

Çin’de dekantörün farklı alanlarda ve amaçlarda kullanıldığının altını çizen Galati, “YIHAI firması çok baharatlı ve Hot Pot servis veren restoranlarda satılabilecek sıvı baharatlı ve katı baharatlı ürün elde eden bir çeşit güveç üretmektedir. Polat Makina dekantörümüz, bu baharatlı güveci 10 ton / saat kapasiteye kadar işlemek için yüksek performansla çalışmakta olup, iç kısımda% 20 daha az yağ içeren bir bobin alabilmektedir ve müşteri bu konuda çok mutlu” ifadelerini kullandı.

Polat Makina’nın Çin piyasasındaki geleceğini de değerlendiren Galati, şunları söyledi: “Müşteri bizi tercih ediyor çünkü pazarda güçlü ilişkilerimiz ve dekantör uygulamalarında ülke genelinde çok fazla temasımız var. YIHAI firması, bizim Çin pazarında ilk başarımız oldu ve gelen talepler çok olumlu yönde. Şunu mutlulukla ve onurla söyleyebilirim ki ilerleyen zamanlarda Çin pazarında hatırı sayılır bir yer edineceğimize eminiz. Daha şimdiden iki farklı üretim tesisinde değerlendirilmek üzere dekantör siparişi almış durumdayız. Şanghay'dan başlayarak, Kanton, Nankin, Urumçi'ye hareket ederek, satış kanalını da hizmete dahil etme hedefindeyiz. Her alanda farklı ürün ve uygulamalarla bu piyasada varlığımızı daha da etkin kılacağız. WWT, HotPot, süt, bira ve meyve suyu endüstrisinde Polat Makina’nın dekantör uygulamalarını her alana yaymayı hedefliyoruz.”

 


  Haber Arşivi