Kurumsal

Artık Stantlarımız Daha Doğa Dostu

Polat Makina olarak her alanda benimsemiş olduğumuz sürdürülebilirliği bizi temsil eden stantlarımıza da yansıtıyoruz. Polat Makina olarak 2022 yılında yurt dışında katıldığımız fuarlarda cam stantlar kullanmaya başladık. Cam stantların sürdürülebilirlik açısından ahşap stantlara göre pek çok avantajı bulunuyor.

Artık Stantlarımız Daha Doğa Dostu

Polat Makina olarak 2022 yılında yurt dışında katıldığımız fuarlarda cam stantlar kullanmaya başladık. Cam stantların sürdürülebilirlik açısından ahşap stantlara göre pek çok avantajı bulunuyor. Yaygın olarak kullanılan ahşap stantlarda kullanılan ahşabın, cam gibi eritilip tekrardan kullanılabilecek bir hammadde olmamasından dolayı ahşap stantların geri dönüştürülebilirliğini olanaksız kılıyor. Bunun yanı sıra neredeyse tüm fuarların farklı stant gerekliliklerinin bulunmasından ötürü bir fuarda kullanılan ahşap standın başka bir fuarda kullanılabilmesi, maalesef, mümkün olmuyor, bu da her fuar sonrası kullanılan ahşap stantların çöpe gitmesine neden oluyor. Cam stantlarda kullanılan camın oldukça kolay geri dönüştürülebilir bir madde olması, stant tekrar kullanılmayacak olsa dahi kullanılan malzemenin boşa gitmesini önleyerek sürdürülebilirliği sağlıyor.

Hedefimiz yaşanabilir bir dünya bırakmak

Ayrıca cam stantların modüler yapısı sayesinde standın hem ulaşımı hem de inşası oldukça kolaylaşıyor. Stant inşasında kullanılan camın çift katlı olması da standın güvenli olmasını sağlıyor. Kullanılan modüler cam panellerin pek çok avantajının bulunmasının yanı sıra bu stantları tercih etmemizin asıl sebebi firma olarak her alanda benimsemiş olduğumuz sürdürülebilirliği dünyanın dört bir yanındaki fuarlarda firmamızı temsil eden stantlarımızda da sağlayabilmek. Böylece hem fuarda bizleri ziyaret eden misafirlerimize firmamızın sürdürülebilirlik konusunda ne kadar hassas olduğunu yansıtıyor hem de yarınlara daha yaşanabilir bir dünya bırakma hedefimizde bir adım daha atmış oluyoruz.

 


  Makale Arşivi