Kurumsal

Doğadan Aldığımız İlhamı Markamıza Yansıttık

Polat Makina, Ahengi Keşfet sloganı ile yaşamın her alanına dokunma özelliğini marka imajına yansıtan yeni kampanyasını görücüye çıkardı.

Doğadan Aldığımız İlhamı Markamıza Yansıttık

Koca koca zeytin ağaçlarının verdiği zeytinin bir şifa kaynağı olan zeytinyağına dönüşümü, kirli diye baktığımız suların yeniden kullanılabilir temiz suya ve içerisinde biyoenerji üretiminde kullanılabilecek değerli bileşenlerin bulunduğu susuzlaştırılmış çamura evrilmesi, meyvelerin ve çeşitli gıdaların soframıza ulaşıncaya kadar geçirdiği sürecin, renklerine aşkla baktığımız birbirinden güzel bitkilerin özünün ayrıştırılması, kısacası doğanın bize bahşettiği tüm bu güzelliğin bir ahengi olduğunu savunuyoruz. Hedef kitlemizi de bu ahenkleri birlikte keşfetmeye çağırıyoruz.

Polat Makina olarak ürettiğimiz santrifüj ve ekstraksiyon teknolojileri ile zeytinyağından, gıda ve içeceğe, süt ve süt ürünlerinden, çevre ve atık suya, ilaçlardan, diğer tüm kimya ve endüstriyel sektörlere hizmet sağlıyor, elde edilmek istenen ürünleri ayrıştırıyor, dönüştürüyor ve daha verimli bir şekilde kullanımına sunuyoruz.

Polat Makina Marka ve Pazarlama Müdürümüz Aysu Sağdıç, yeni kampanyayı şu şekilde özetliyor: “Ahengi Keşfet” kampanyamızda doğadan aldığımız ilhamı sanat ve metaforik bir dil kullanarak Doğa Ana ile anlattık. Kampanyamızda yer alan imaj videomuzda balerinin her bir hareketi Polat Makina’nın daima daha ileriye gittiğini yansıtır. Ayrıca makinelerimizin ayrıştırma işlemleri yine bu sanat ile resmedilmiş, uygulama alanları balerinin kullandığı tüllerin renkleri ile ifade edilmiştir. Çizgimizin tamamen değiştiği bu imajın ses getireceğine inanıyoruz.”

Kampanyanın çalışanlara tanıtılması için düzenlenen lansman etkinliğinde yapılan konuşmalarını gerçekleştiren Polat Makina Genel Müdürü Volkan Polat, Polat Makina’nın, üretmiş olduğu santrifüj teknolojileri ile dünya klasmanında yer alan bir firma olduğunu katılımcılara aktardı.

Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Polat ise Polat Makina’nın kuruluş ve başarı hikâyesini katılımcılara aktarırken bu başarıda tüm çalışanların emeği olduğunu ifade etti.

Yeni marka imajı #discovertheharmony (#ahengikesfet) tanıtım filminin de izletildiği program Polat Group Holding aile fotoğrafının çekilmesi ile sonlandı.

 

 


  Makale Arşivi